Data Privacy Congres

Op 21 september zijn wij aanwezig op het Data Privacy Congres van Heliview. Per 25 mei 2018 is de algemene verordening gegevensbescherming van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum nog maar één privacywet geldt in de EU. Deze verordening heeft een ernstige impact op werknemers, bedrijfsprocessen en technologie. SecureLinker Simen van der Perre vertelt u tijdens een keynote alles over dit onderwerp.

Aanmelden

Cyber Security Week

Van 25 t/m 29 september zal Den Haag wederom het decor zijn voor de Cyber Security Week van The Hague Security Delta (HSD). Tijdens deze week worden er tal van evenementen georganiseerd in en rondom het centrum van Den Haag met de mogelijkheid om key players te ontmoeten, te discussieren over recente ontwikkelingen, kennis te delen en innovatieve ideeën te pitchen. Eward Driehuis, CRO SecureLink verzorgt een Round Table over security vs. privacy op 29 september op de HSD campus.

Meer informatie

SecureTour: Next Generation Endpoint Security

Op 18 oktober demonstreren wij live hoe CylancePROTECT het opneemt tegen dreigingen zoals Wannacry & NotPetya. Door gebruik te maken van wiskundige algoritmes en machine learning biedt CylancePROTECT een unieke aanpak die effectief is tegen de dreigingen van vandaag de dag.

Hands-on demonstration: Test het zelf! Wij dagen u uit CylancePROTECT zelf te testen met voorbeelden waar uw huidige oplossing niet tegen bestand is.

Meer informatie

Future Infrastructure Technology

Op 7 november zijn wij aanwezig op het Future Infrastructure Technology congres van Heliview. Peter Mesker, CTO SecureLink, verzorgt tijdens dit congres een keynote over hoe automation en het onderliggende platform helpt bij inzicht, prevent, detect en response. Hij gaat in op kritische architectuur keuzes, om zaken eenvoudiger te maken door sterke integratie tussen de verschillende silo’s. Aan de hand van o.a. de Gartner Adaptive Security architectuur principes, het zero trust model van Forrester en de veranderende mindset en focus op continuous response. Met praktijkvoorbeelden en aan de hand van het Security Maturity Model en de verschillende aandachtsgebieden gemapped op de levels, geeft deze sessie een aantal handvaten om een architectuur te realiseren welke ‘fit for the future’ is.

Aanmelden

Security BootCamp

WHAT’S ON THE HORIZON FOR 2018 AND BEYOND?

Kijk verder dan de horizon en benut uw kansen! Ontdek de toekomst van cybersecurity op 7 & 8 maart tijdens Security BootCamp in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam!
Meer informatie over Security BootCamp via
www.security-bootcamp.nl.

Security BootCamp is interessant voor iedereen die dagelijks met IT security bezig is en als doel heeft zijn informatiebeveiliging en infrastructuur op het hoogste niveau te brengen én te houden.