Infosecurity

Op 1 en 2 november verzorgt SecureLink tijdens de beurs Infosecurity voor u een heerlijke lunch in Restaurant Zeyn, gelegen aan het jaarbeursplein in Utrecht. Ook vindt u ons op de Palo Alto Networks stand (01.C032).

Lees meer

Future Infrastructure Technology

Op 7 november zijn wij aanwezig op het Future Infrastructure Technology congres van Heliview. Peter Mesker, CTO SecureLink, verzorgt tijdens dit congres een keynote over hoe automation en het onderliggende platform helpt bij inzicht, prevent, detect en response. Hij gaat in op kritische architectuur keuzes, om zaken eenvoudiger te maken door sterke integratie tussen de verschillende silo’s. Aan de hand van o.a. de Gartner Adaptive Security architectuur principes, het zero trust model van Forrester en de veranderende mindset en focus op continuous response. Met praktijkvoorbeelden en aan de hand van het Security Maturity Model en de verschillende aandachtsgebieden gemapped op de levels, geeft deze sessie een aantal handvaten om een architectuur te realiseren welke ‘fit for the future’ is.

Aanmelden

Ultimate Test Drive

Graag nodigen wij u op 22 november uit om deel te nemen aan de Ultimate Test Drive Advanced Endpoint Protection waar u hands-on ervaring opdoet met Palo Alto Networks Traps.
In deze gratis technische workshop leert u hoe u Traps kunt inzetten in het beveiligen tegen (onbekende) malware en (zero-day) exploits.

Aanmelden

Security BootCamp
Hét cybersecurity event!

WHAT’S ON THE HORIZON FOR 2018 AND BEYOND?

Kijk verder dan de horizon en benut uw kansen! Ontdek de toekomst van cybersecurity op 7 & 8 maart tijdens Security BootCamp in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam!
Meer informatie over Security BootCamp via
www.security-bootcamp.nl.

Security BootCamp is interessant voor iedereen die dagelijks met IT security bezig is en als doel heeft zijn informatiebeveiliging en infrastructuur op het hoogste niveau te brengen én te houden.

Aanmelden