Cyber Security Week

Van 25 t/m 29 september zal Den Haag wederom het decor zijn voor de Cyber Security Week van The Hague Security Delta (HSD). Tijdens deze week worden er tal van evenementen georganiseerd in en rondom het centrum van Den Haag met de mogelijkheid om key players te ontmoeten, te discussieren over recente ontwikkelingen, kennis te delen en innovatieve ideeën te pitchen. Eward Driehuis, CRO SecureLink verzorgt een Round Table over security vs. privacy op 29 september op de HSD campus.

Meer informatie

SecureTour: Next Generation Endpoint Security

Op 18 oktober demonstreren wij live hoe CylancePROTECT het opneemt tegen de meest populaire antivirus en endpoint security producten. Door gebruik te maken van wiskundige algoritmes en machine learning biedt CylancePROTECT een unieke en vooruitstrevende Next Generation Endpoint Security oplossing. U bent gegarandeerd voor 99% gewapend tegen zero days, exploits, malware en advance persistent threats.

Meer informatie

Data Privacy Congres

Op 21 september zijn wij aanwezig op het Data Privacy Congres van Heliview. Per 25 mei 2018 is de algemene verordening gegevensbescherming van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum nog maar één privacywet geldt in de EU. Deze verordening heeft een ernstige impact op werknemers, bedrijfsprocessen en technologie. SecureLinker Simen van der Perre vertelt u tijdens een keynote alles over dit onderwerp.

Aanmelden