Webinar new features PAN-OS 8.0

Palo Alto Networks brengt een nieuwe release uit van hun operating system: PAN-OS 8.0. Maar wat is er eigenlijk veranderd? Security Consultant Florian Buijs informeert u graag via een webinar over de nieuwste functies van deze release en hoe deze te gebruiken.

Recording terugkijken

Security BootCamp

Op 15 & 16 maart 2017 organiseerden wij Security BootCamp in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Security BootCamp is hét jaarlijkse evenement op het gebied van IT security in Nederland.

Wilt u de presentaties van de sessies van technische, visionaire en bekende sprekers over onder andere dreigingen en actualiteiten op het gebied van informatiebeveiliging inzien?

Download presentaties

Juniper Security Test Drive

Juniper Networks heeft over de afgelopen maanden veel innovaties doorgevoerd in haar security portfolio. Graag nodigen wij u uit voor de Juniper Security Test Drive op 20 april 2017. Tijdens deze technische presentatie zal een overzicht worden gegeven van het vernieuwde SRX-portfolio inclusief alle next-generation firewall features, de management omgeving, SKY ATP voor geavanceerde anti-malware threat prevention en de SDSN policy enforcer.

Meer informatie

Cloud Control 2017

Met de toename van het gebruik van de cloud wordt het management van deze omgevingen ook steeds complexer. Tijdens Cloud Control op  24 mei 2017 staan wij samen met Juniper Networks en VMware in De Kuip in Rotterdam. Dit event staat volledig in het teken van het beheren en beheersen van uw IT in de cloud.

Meer informatie