Webinar SaaS compliant & safe

Het beveiligen van toegang tot de cloud en data in cloud applicaties.

Tijdens het webinar ‘SaaS compliant & safe’ op 11 oktober j.l. hebben wij het CASB concept van Symantec Blue Coat geïntroduceerd. Corné de Jong, Security Consultant bij SecureLink en Stijn Rommens, Director of Sales Engineering EMEA bij Blue Coat bespreken hoe SaaS op een compliant en veilige manier kan worden geadopteerd en in business processen kan worden opgenomen.

Recordings terugkijken

Infosecurity 2016

Wij zijn op 2 en 3 november aanwezig op de beurs Infosecurity.nl. Bezoek ons op de stand van Palo Alto Networks voor een demo óf lunch met ons mee in restaurant Zeyn, gelegen aan het jaarbeursplein.

Meer informatie

Dé Onderwijsdagen

Wij zijn op 7 november aanwezig op Dé Onderwijsdagen. Security Consultant Patrick Brog vertelt in zijn sessie alles over het opzetten en onderhouden van een veilige infrastructuur in het onderwijs. Bent u klaar voor generation mobile?

Vrijwel iedereen die de deuren van uw organisatie binnenstapt, van personeel tot student, heeft een mobiel device bij zich en zoeken dagelijks netwerktoegang. Heeft u enig idee hoeveel mobiele devices er gebruikmaken van uw bedrijfsnetwerk? En heeft u deze allemaal ‘onder controle’?

SecureLink weet dat deze ontwikkelingen ook positieve uitwerkingen kunnen hebben op uw organisatie. Het kan een moment kan zijn om opnieuw na te denken over hoe u uw huidige netwerkinfrastructuur op een innovatieve, veilige en duurzame wijze kunt inrichten.

Meer informatie Aanmelden

The Next Step in Infrastructure

Wij zijn op 24 november aanwezig tijdens het Heliview event: The Next Step in Infrastructure. Martijn Doedens, Security Consultant SecureLink en Rick Mur, Senior System Engineer Juniper Networks vertellen over de impact van “Open Networking” op Automation, Software Defined Secure Networks (SDSN) en Hybrid Cloud tijdens de plenaire sessie: Hoe ontwikkelt de adaptive, next generation infrastructure zich in de praktijk en wat zijn de oplossingen om dit beheer(s)baar te houden? Tevens staan wij op de beurs met een stand waar 1-op-1 gesprekken te volgen zijn.

Meer informatie

Ultimate Test Drive

Een endpoint wordt in praktisch alle cyberaanvallen misbruikt om een hack uit te voeren. Traditionele antivirus oplossingen kunnen de grote stroom aan malafide executables en de verspreiding van mogelijke infecties niet meer tegengaan.

Wij nodigen u graag uit voor de ‘Advanced Endpoint Protection Ultimate Test Drive’ op 7 december waarbij u hands-on ervaring opdoet met Palo Alto Networks Traps.

Traps zet de verschuiving in van detectie naar pure preventie door gebruik te maken van een zeer schaalbare lichtgewicht agent op het endpoint, die op een innovatieve manier aanvallen afslaat nog voor er kennis over beschikbaar is én deze schade aan heeft kunnen richten.

Meer informatie

Security BootCamp

Op 15 & 16 maart 2017 organiseren wij Security BootCamp in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Security BootCamp is hét jaarlijkse evenement op het gebied van IT security in Nederland.

Met sessies van technische, visionaire en bekende sprekers over onder andere dreigingen en actualiteiten op het gebied van informatiebeveiliging kunt u in één of twee dagen uw kennis uitbreiden.

Meer informatie