Security BootCamp

Op 15 & 16 maart 2017 organiseerden wij Security BootCamp in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Security BootCamp is hét jaarlijkse evenement op het gebied van IT security in Nederland.

Wilt u de presentaties van de sessies van technische, visionaire en bekende sprekers over onder andere dreigingen en actualiteiten op het gebied van informatiebeveiliging inzien?

Download presentaties

Aftermovie

Webinar Infoblox – Control security from the core

Security in uw netwerk zonder agents op clients? Malware detectie voor alle aangesloten apparatuur? Blokkeren van data exfiltratie? Dit is allemaal mogelijk door analyse van DNS verkeer en daarop gerichte actie te ondernemen, met duidelijke rapportage over welke clients besmet zijn en waar data wordt gelekt. Allemaal in te passen in uw bestaande netwerk en zeer complementair aan bestaande oplossingen, zoals NGFW en AntiVirus.

Kijk het webinar: Infoblox – Control security from the core terug via de recording.

Recording

Cloud Control 2017

Met de toename van het gebruik van de cloud wordt het management van deze omgevingen ook steeds complexer. Tijdens Cloud Control op  24 mei 2017 staan wij samen met Juniper Networks en VMware in De Kuip in Rotterdam. Dit event staat volledig in het teken van het beheren en beheersen van uw IT in de cloud. Security Consultant Gerard Slotboom heeft een keynote over security uitdagingen binnen de hybride cloud.

Met een knipoog naar de naderende landstitel van Feyenoord trakteren wij al onze klanten op een kampioenstreatment. Met een kampioensontbijt in de Bestuurskamer, een officiele kampioenssjaal én een unieke rondleiding door het stadion wordt Cloud Control een unieke ervaring. Aanmelden kan via onderstaande button óf met relatiecode: 20077/01

Meer informatie Cloud Control

Aanmelden met relatiecode

Webinar Juniper – Network as a firewall

In 60 minuten geven SecureLink en Juniper Networks u een volledige security update. Gebruik het netwerk als uw firewall en stop aanvallen sneller. Junipers Software-Defined Secure Network platform combineert de toepassing van policies en detectie door middel van een veelomvattend product portfolio, dat security centraliseert én automatiseert.

Leer meer tijdens het webinar: Juniper – Network as a firewall op 29 mei van 12:00 tot 13:00 uur!

Aanmelden

SecureTour CylancePROTECT

Op 14 juni demonstreren wij live hoe CylancePROTECT het opneemt tegen de meest populaire antivirus en endpoint security producten. Door gebruik te maken van wiskundige algoritmes en machine learning biedt CylancePROTECT een unieke en vooruitstrevende Next-Generation Endpoint Security oplossing. U bent gegarandeerd voor 99% gewapend tegen zero days, exploits, malware en advance persistent threats.

Meer informatie

Test your AV

Hoe goed is uw antivirus oplossingen in het stoppen van actuele dreigingen? Kom het op 20 juni zelf ervaren tijdens ons ‘Test your AV’ event. Gedurende deze ochtend testen wij uw oplossing en inrichting tegen unieke zelfgemaakte malware. We maken inzichtelijk waar uw huidige inrichting of oplossing te kort schiet waardoor uw weet of aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn.

Vergeet uw eigen laptop of Surface tablet niet mee te nemen, anders kan uw antivirus oplossing en inrichting niet getest worden.

Meer informatie

Reimagine 2017

Network Access Control (NAC) staat bij de meeste IT organisaties op de projectlijst of is inmiddels ingevoerd. Als een device c.q. gebruiker eenmaal toegang heeft gekregen tot het netwerk is bij een pure NAC implementatie deze vervolgens uit het zicht. Wat voor verkeer genereert deze gebruiker? Gedraagt het IoT device zich wel normaal? Wat kan een UEBA (User and Entity Behavior Analytics) oplossing hierin betekenen? En wat is de toegevoegde waarde om UEBA te integreren met de NAC en/of SIEM omgeving?

Volg op 20 juni tijdens Reimagine 2017 de sessie van Shankar Subramanian, Co-founder van Niara. De combinatie van ClearPass Policy Manager en Niara als UEBA oplossing zal u versteld doen staan.

Meer informatie

Cyber Security Week

Van 25 t/m 29 september zal Den Haag wederom het decor zijn voor de Cyber Security Week van The Hague Security Delta (HSD). Tijdens deze week worden er tal van evenementen georganiseerd in en rondom het centrum van Den Haag met de mogelijkheid om key players te ontmoeten, te discussieren over recente ontwikkelingen, kennis te delen en innovatieve ideeën te pitchen. Eward Driehuis, CRO SecureLink verzorgt een Round Table over security vs. privacy op 29 september op de HSD campus.

Meer informatie