Security BootCamp

Op 15 & 16 maart 2017 organiseerden wij Security BootCamp in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Security BootCamp is hét jaarlijkse evenement op het gebied van IT security in Nederland.

Wilt u de presentaties van de sessies van technische, visionaire en bekende sprekers over onder andere dreigingen en actualiteiten op het gebied van informatiebeveiliging inzien?

Download presentaties

Aftermovie

VMware NSX Security Experience Day

Deze intensieve trainingsdag op 9 mei 2017 is een snelle en eenvoudige manier om hands-on ervaring op te doen met de technische mogelijkheden van VMware NSX. U komt meer te weten over de mogelijkheden van het VMware NSX platform in de moderne, sterk gevirtualiseerde datacenter infrastructuur.

Meer informatie

Webinar Infoblox – Control security from the core

Security in uw netwerk zonder agents op clients? Malware detectie voor alle aangesloten apparatuur? Blokkeren van data exfiltratie? Dit is allemaal mogelijk door analyse van DNS verkeer en daarop gerichte actie te ondernemen, met duidelijke rapportage over welke clients besmet zijn en waar data wordt gelekt. Allemaal in te passen in uw bestaande netwerk en zeer complementair aan bestaande oplossingen, zoals NGFW en AntiVirus.

Leer meer tijdens het webinar: Infoblox – Control security from the core op 10 mei van 12:00 tot 13:00 uur!

Aanmelden

SecureTour Media & Educatie

In de SecureTour Media & Educatie brengen wij twee werelden samen: de wereld van het maken van digitale, on-demand content en de nieuwste generatie gebruikers hiervan. Beiden werelden kennen – voor SecureLink – bekende uitdagingen rondom het realiseren van een snelle, flexibele, maar ook veilige infrastructuur. Op 17 mei 2017 vertellen wij u graag op locaite bij BNN/VARA over de uitdagingen en mogelijkheden van de digital generation.

Meer informatie

Cloud Control 2017

Met de toename van het gebruik van de cloud wordt het management van deze omgevingen ook steeds complexer. Tijdens Cloud Control op  24 mei 2017 staan wij samen met Juniper Networks en VMware in De Kuip in Rotterdam. Dit event staat volledig in het teken van het beheren en beheersen van uw IT in de cloud.

Meer informatie