Security BootCamp

Op 15 & 16 maart 2017 organiseren wij Security BootCamp in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Security BootCamp is hét jaarlijkse evenement op het gebied van IT security in Nederland.

IS UW BEVEILIGING KLAAR VOOR DE TOEKOMST?
Nieuwe geavanceerde bedreigingen blijven komen en evolueren, terwijl security professionals worstelen om de controle te houden over devices en hun infrastructuur. De security trends liegen er niet om: harder to detect attacks, slower response times, meer security tools om te managen, meer data te analyseren, etc.

Bereid u voor om de security uitdagingen van 2017 aan te pakken! Met sessies van technische, visionaire en bekende sprekers over onder andere dreigingen en actualiteiten op het gebied van informatiebeveiliging kunt u in één of twee dagen uw kennis uitbreiden.

Security BootCamp is interessant voor iedereen die dagelijks met IT security bezig is en als doel heeft zijn informatiebeveiliging en infrastructuur op het hoogste niveau te brengen én te houden.

TAKE YOUR SECURITY TO THE NEXT LEVEL!
Reserveer alvast uw plek via het aanmeldformulier (deelnemen is gratis).

Meld je aan!

De inschrijving voor Security BootCamp 2017 is gestart. Laat via onderstaande knop uw gegevens achter, dan bent u alvast verzekerd van een plek tijdens Security BootCamp 2017!

15 & 16 maart 2017
09:30 – 17:00

Inschrijven

Security BootCamp

'Ik draai de parkeerplaats van de Van Nelle Fabriek op om kwart over negen. Ontvangst is vanaf half tien. Ik ben te vroeg en verwacht een lege parkeerplaats. Maar nee, het uitgestrekte terrein is al half vol met honderden auto’s. Een stroom bezoekers deint naar de ingang. Er staat een rij voor de gaderobe. Binnen wordt al volop koffie gedronken, gediscussieerd en genetwerkt. Dat wordt nog wat als de ontvangst écht begint…'

Locatie

Wij verwelkomen jou graag bij de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Er zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar zijn. De locatie beschikt tevens over laadpalen voor elektrische auto’s. De Van Nellefabriek is bovendien uitstekend te bereiken met het OV. Neem bus 38 van Rotterdam Centraal richting Station Schiedam Centrum. Vanaf halte Beukelsbrug is het 2 min. lopen naar de Van Nellefabriek.

Plan je reis naar dit event met

  1. Google maps
  2. 9292OV