Een endpoint wordt in praktisch alle cyberaanvallen misbruikt om een hack uit te voeren. Dit komt naar voren uit het NTT Global Threat Intelligence Report. Traditionele antivirus oplossingen kunnen de grote stroom aan malafide executables en de verspreiding van mogelijke infecties niet meer tegengaan. Security professionals krijgen hiermee een nóg grotere uitdaging om de endpoints te beschermen en de endpoints malware-vrij te krijgen.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de Ultimate Test Drive Advanced Endpoint Protection waar u hands-on ervaring opdoet met Palo Alto Networks Traps. In deze gratis technische workshop leert u hoe u Traps kunt inzetten in het beveiligen tegen (onbekende) malware en (zero-day) exploits. Klik hier voor meer informatie over Traps.

Meld je aan!

Van detectie naar pure preventie

Datum

22 november 2017
09:30 – 13:00 (incl. lunch)
Deelname is gratis

Locatie

SecureLink, Sliedrecht

Inschrijven

Inhoud Ultimate Test Drive

“Hands-off” approach to managing attacks
Breakdown the sophisticated threat lifecycle
Prevent successful execution of advanced attacks originating from executables, data files or network-based exploits
Take on the role of the targeted individual, the attacker and security professional
Understand the chain-like nature of exploits
Experience the power of advanced execution control and cloud intelligence

Benodigdheden:

Eigen laptop met RDP Client geïnstalleerd.

Palo Alto Networks Magic QuadrantMagic Quadrant for Enterprise Firewalls

In juli 2017 heeft Gartner Palo Alto Networks voor het zesde jaar op rij in het Leaders kader geplaatst van het Magic Quadrant for Enterprise Firewalls. Deze positie bevestigt de vooruitstrevende visie van Palo Alto Networks. In het rapport wordt de release van versie 8.0 van het PAN-OS genoemd, met verbeteringen van WildFire en Panorama, nieuwe SaaS security en user credentional protectie features. Download het volledige Gartner rapport inclusief Magic Quadrant via onderstaande knop:

Download

Inschrijven

Is het aanmeldformulier niet zichtbaar? Meld u dan aan via [email protected]