Cloud Access Security Broker

Wilt u zicht op wie welke cloudapplicaties gebruikt? Een manier om de risico’s van de verschillende cloudapplicaties te analyseren? Een manier hebben om de cloudapplicatie activiteiten te monitoren en te analyseren? Cloud security heeft alles te maken met grip en controle over al uw cloud applicaties heen.

Door middel van de Cloud Access Security Broker (CASB) service van Netskope kunt u uw applicaties in de cloud eenvoudig onder controle krijgen.

Voordelen Netskope:

  • Identificeer cloudapplicaties op uw netwerk;
  • Inzicht in enterprise-readiness van cloudapplicaties;
  • Analyseren van risico’s van cloudapplicaties;
  • Enforce policies op cloudapplicaties in uw netwerk.
Netskope

Ensuring data security in the cloud

One of the most underestimated compliance challenges that organisations face under the GDPR is the fact that many - if not most - personal data for which the organisation is legally responsible are processed in an unstructured way in the cloud.

Grip & Controle op Cloud Applicaties

Netskope stelt u in staat om policies op cloudapplicaties af te dwingen en te monitoren voor specifieke gebruikers, groepen, devices, browsers en op specifieke locaties. Zowel on-premise als in de cloud.

Safe Cloud Enablement

Netskope helpt uw organisatie door uw IT afdeling de mogelijkheid te geven applicaties in de cloud te vinden, te analyseren en te beveiligen. Netskope zorgt er hiermee voor dat medewerkers optimaal productief aan de slag kunnen, terwijl gevoelige data beschermt wordt en u als organisatie voldoet aan compliancy eisen. Dit in real-time, op alle devices, voor alle cloudapplicaties die u kunt bedenken.

Netskope biedt de mogelijkheid om real-time inzicht te krijgen inĀ hetĀ gebruik van cloud applicaties, beleid vast te stellen en automatisch te controleren of deze wordt nageleefd waardoor data beschermd kan worden en blijven. Oftewel, Safe Cloud Enablement.