Alphatron Marine beveiligd voor geavanceerde emailbedreigingen

Alphatron Marine, onderdeel van Japan Radio Company, levert naast hoogwaardige navigatie- en communicatieapparatuur, ook complete brugsystemen aan scheepswerven en rederijen. Alphatron Marine draagt daarin bij aan de veiligheid van schip en bemanning in steeds drukkere vaarwegen. “Zeker in het huidige cybersecuritylandschap is het belangrijk om onze medewerkers, data en bedrijfsreputatie te beschermen tegen geavanceerde emailaanvallen en -bedreigingen. Een eenvoudige spamfilter oplossing is gewoonweg niet meer voldoende”, vertelt Richard van der Slot, IT Manager.

Email security oplossing

“Met Proofpoint hebben wij niet alleen meer inzicht in wat onze organisatie binnenkomt, met de Targetted Attack Protection module worden onbekende bijlagen ook proactief onderzocht in een sandbox omgeving. Wat mee heeft gewogen in onze beslissing om voor Proofpoint te kiezen is de integratie met de Palo Alto Networks WildFire cloud. De WildFire cloud heeft een speci ek leervermogen voor geavanceerde bedreigingen zoals spearphishing, BEC fraude en URL based campaigns, zodat vergelijkbare aanvallen direct worden tegengehouden”, aldus Richard van der Slot.

Next-Generation Endpoint Security

De innovatieve aanpak van Alphatron Marine matcht goed met het DNA van SecureLink. Op dit moment zijn wij stappen aan het maken richting een Next-Generation Endpoint Security oplossing, om zo in de toekomst de werkplek steeds veiliger te maken. Wij blijven onszelf verbeteren om onze klanten de beste kwaliteit te bieden. En daarin hebben wij voor een uitstekende partner gekozen”, besluit Richard van der Slot.

Dit hebben we gedaan voor Alphatron Marine

Ga naar alle solutions

Proofpoint

Proofpoint detecteert en blokkeert moeilijk te stoppen (email)aanvallen, zoals 'imposter emails', 'business email compromise' en 'CEO fraud'.

Meer over Proofpoint

Palo Alto Networks

De Next Generation Firewalls van Palo Alto Networks, inclusief WildFire subscription geven inzicht in verkeer en controle over applicaties, gebruikers en bedreigingen.

Meer over Palo Alto Networks

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company is een marktleidende fabrikant van Secure Mobility oplossingen (zakelijke WiFi en WLAN netwerken).

Meer over Aruba Networks

Kunnen wij u helpen?

Wilt u net als Alphatron Marine uw medewerkers, data en bedrijfsreputatie beschermen tegen geavanceerde emailaanvallen en -bedreigingen? Wij staan voor u klaar!

Of ga naar de contactpagina