Avans Hogeschool zet student centraal en kiest voor ‘anyplace, anytime, anywhere’ werken

Avans Hogeschool is een grote hogeschool met twaalf locaties verspreid over Breda, ’s Hertogenbosch en Tilburg. Dat de faciliteiten en diensten van de hogeschool afgelopen jaren sterk zijn veranderd, is een understatement. Avans Hogeschool is innovatiever en digitaler dan ooit. Tijdens colleges, werkgroepen en pauzes wordt het WLAN veelvuldig gebruikt. Studenten en medewerkers maken gebruik van de pc’s van Avans, maar connecteren ook met hun eigen devices. Met het end-of-life gaan van de wireless oplossing van Juniper Networks kwamen de functionaliteiten, technieken, updates en bugfixes stil te liggen. Met meer dan 29.000 studenten en 2.600 medewerkers die gebruik maken van het wifi netwerk ontstond de noodzaak tot migratie naar een vervangend product. Leeromgeving Xplora in ’s Hertogenbosch is twee weken het toneel geweest voor diverse wireless tests.

Testen in nieuwe leeromgeving Xplora

Avans Hogeschool heeft, op basis van de testperiode, gekozen voor de mobility oplossing van Aruba HPE. De wireless oplossing zorgt ervoor dat alles centraal beheerd wordt en eenvoudig toegankelijk is voor alle leerlingen en medewerkers. De uitrol, inclusief high-availability controllers, is probleemloos, onzichtbaar en zorgeloos verlopen. De integratie met Eduroam zorgt ervoor dat ook alle internationale studenten automatisch toegang hebben tot het draadloze netwerk.

Dit hebben we gedaan voor Avans Hogeschool

Ga naar alle solutions

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company is een marktleidende fabrikant van Secure Mobility oplossingen (zakelijke WiFi en WLAN netwerken).

Meer over Aruba Networks

Secure Infrastructure

Om overal en altijd geconnecteerd te kunnen zijn is het van belang dat er voldoende wired en wireless connecties aangeboden worden op een campus infrastructuur.

Meer over secure infrastructure

Boundary Security

Het oplossingsgebied boundary security heeft alles te maken met security maatregelen op een demarcatiepunt tussen verschillende systemen, segmenten of functionele zones.

Meer over boundary security

Kunnen wij u helpen?

Wilt u net als Avans Hogeschool een een stevige en solide infrastructuur om ‘anyplace, anytime, anywhere’ werken mogelijk te maken? Wij staan voor u klaar!

Of ga naar de contactpagina