Het Ikazia Ziekenhuis kiest voor toekomstgerichte security oplossing

In het Ikazia Ziekenhuis, het middelgrote ziekenhuis naast het Zuidplein in Rotterdam, werkt iedereen met elkaar aan een continue verbetering van kwalitatief hoogwaardige zorg. “Wij willen onze patiënten iets extra’s bieden. Juist dat maakt ons onderscheidend in de gezondheidzorg,” vertelt Patrick Dekkers, Coördinator ICT Ikazia Ziekenhuis.

De hoeveelheid data die over het netwerk van het ziekenhuis wordt getransporteerd is het afgelopen decennium enorm toegenomen en vraagt daardoor veel van het netwerk. Steeds meer diensten werden gekoppeld aan het niet- gelaagde netwerk, wat de performance niet ten goede kwam. Regelmatig kreeg Patrick Dekkers feedback vanuit de organisatie dat de wireless dekking niet afdoende was. En aangezien de core en access switches óók aan vervanging toe waren, heeft Ikazia een aanbesteding uitgezet welke is gewonnen door SecureLink. De nieuwe ‘state-of-the-art’ infrastructuur is gebaseerd op componenten van Juniper Networks, Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company, Palo Alto Networks en Cylance in combinatie met 7*24 uur NOC dienstverlening van SecureLink.

7*24 uur NOC dienstverlening

Alle actieve componenten worden door SecureLink continu gemonitord op juiste werking en eventuele storingen. Het netwerk is redundant opgebouwd waardoor het regulier beheer, wat ook in handen is van SecureLink, te allen tijde kan worden uitgevoerd. Door het gekozen netwerkdesign kan het Ikazia Ziekenhuis zonder downtime updates en changes uitvoeren. Dit is noodzakelijk aangezien het Ikazia Ziekenhuis altijd operationeel moet zijn.

Dit hebben we gedaan voor het Ikazia Ziekenhuis

Ga naar alle solutions

Cylance

Door gebruik te maken van wiskundige algoritmes en machine learning biedt Cylance een unieke en vooruitstrevende Next-Generation Endpoint Security oplossing.

Meer over Cylance

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company is een marktleidende fabrikant van Secure Mobility oplossingen (zakelijke WiFi en WLAN netwerken).

Meer over Aruba Networks

Palo Alto Networks

De Next Generation Firewalls van Palo Alto Networks, inclusief WildFire subscription geven inzicht in verkeer en controle over applicaties, gebruikers en bedreigingen.

Meer over Palo Alto Networks

Kunnen wij u helpen?

Wilt u net als het Ikazia Ziekenhuis op een slimme manier groeien naar een gelaagde, toekomstgerichte infrastructuur? Wij staan voor u klaar!

Of ga naar de contactpagina