SecureLink realiseert anytime, anyplace, anywhere werken bij organisatieadviesbureau Berenschot

Berenschot is een organisatieadviesbureau dat publieke en private organisaties ondersteuning biedt bij het oplossen van bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken, het realiseren van nieuwe strategieën, het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal.

Van weekaccounts naar dagpasjes

De ontwikkelingen op infra- en securitygebied gaan razendsnel. En ondanks dat het IT-team bij organisatieadviesbureau Berenschot klein is, willen zij beslist niet achterblijven. De vernieuwingen moeten hierbij niet de vrijheid en de werkbaarheid van de werknemer inperken, maar juist verruimen.

De wens om het draadloze netwerk te vervangen bestond al geruime tijd. De oude omgeving werkte voor alle gasten met één weekaccount. De keuze voor het nieuwe netwerk viel al snel op de mobility oplossing van Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company. De oplossing van Aruba HPE zorgt ervoor dat alle medewerkers eenvoudig en veilig toegang hebben tot het draadloze netwerk door integratie met Active Directory. Berenschot is daarmee voorzien van een gastennetwerk op basis van dagpasjes. Een unieke code voor elke gast, waarbij gebruiksvriendelijkheid en security als uitgangspunt zijn genomen.

Security als continu proces

Het draadloze netwerk bij Berenschot is bedrijfskritisch, aangezien het fungeert als primair toegangsnetwerk. Meer dan ooit willen de medewerkers op elke locatie, vanaf elk device en op elk moment aan het werk kunnen. Het uitrollen van het Aruba HPE draadloze netwerk in combinatie met ClearPass Policy Manager, de specifieke oplossing van Aruba HPE voor het automatiseren van netwerktoegang zonder verlies van inzicht en controle, is soepel verlopen.

Met ClearPass zal Berenschot in een later stadium zogenaamde Network Access Control en integratie met derde systemen gaan implementeren. Berenschot heeft met SecureLink een proactieve kennispartner gevonden om niet alleen de huidige maar ook toekomstige uitdagingen op het gebied van IT infrastructuren en security als integraal proces verder te adresseren en te vertalen naar oplossingsrichtingen.

Dit hebben wij gedaan voor organisatie- adviesbureau Berenschot

Ga naar alle solutions

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company is een marktleidende fabrikant van Secure Mobility oplossingen (zakelijke WiFi en WLAN netwerken).

Meer over Aruba HPE

Secure Infrastructure

Om overal en altijd geconnecteerd te kunnen zijn is het van belang dat er voldoende wired en wireless connecties aangeboden worden op een campus infrastructuur.

Meer over secure infrastructure

Boundary Security

Het oplossingsgebied boundary security heeft alles te maken met security maatregelen op een demarcatiepunt tussen verschillende systemen, segmenten of functionele zones.

Meer over boundary security

Kunnen wij u helpen?

Wilt u net als organisatieadviesbureau Berenschot een nieuw en secure draadloos netwerk? Wij staan voor u klaar!

Of ga naar de contactpagina