Cloud Security Netskope

Grip op cloudapplicaties

Vandaag de dag worden veel applicaties afgenomen via de cloud. Het gebruik van cloudapplicaties, zoals Smallpdf, iCloud en WeTransfer loopt via de werknemer. Doorgaans wordt het gebruik van deze applicaties niet gecheckt bij IT, wat veel risico’s met zich mee brengt. Wie is eigenaar van de data? Wordt er encryptie gebruikt? Is Two-Factor authenticatie mogelijk?

Contact Cloud Security

Cloud Access Security Broker

De CASB service van Netskope zorgt ervoor dat medewerkers optimaal productief aan de slag kunnen, terwijl gevoelige data beschermt wordt en u als organisatie voldoet aan compliancy eisen. Dit in real-time, op alle devices, voor alle cloudapplicaties die u kunt bedenken. Dit zorgt ervoor dat medewerkers hun gewenste cloudapplicaties kunnen blijven gebruiken, terwijl IT de mogelijkheid heeft om policies op cloudapplicaties af te dwingen.

Voordelen Netskope:

  • Identificeer cloudapplicaties op uw netwerk;
  • Inzicht in enterprise-readiness van cloudapplicaties;
  • Analyseren van risico’s van cloudapplicaties;
  • Enforce policies op cloudapplicaties in uw netwerk.

Wilt u meer weten over het gebruik van Shadow IT in uw organisatie? Of heeft u interesse in de Netskope Cloud Risk Assessment? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.