Veel organisaties staan stil bij flexwerken en de all-wireless werkplek tijdens verbouwingen, nieuwbouw of reorganisaties. Echter wordt vaak de security impact van zo’n verandering vergeten. Om de all-wireless werkplek te kunnen enablen voor medewerkers is het van belang dat er wordt gedacht aan flexibiliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo krijgt de moderne medewerker de mogelijkheid om op elke werkplek, op elke locatie en met elk device te werken. Om de beheer last van IT afdelingen niet te verzwaren is het van belang dat ook de medewerker in staat is om zijn device gebruiksvriendelijk en veilig te onsluiten.

Wij hanteren voor flexwerken en de all-wireless werkplek de oplossingen van Aruba Networks. De oplossingen zijn gebaseerd op open standaarden en beschikken over goed gedocumenteerde API’s. Hierdoor kunnen deze oplossingen opgenomen worden in uw bestaande infrastructuur.

Patrick Brog

``Een van de belangrijkste dingen die gebruikers vandaag verwachten is: mobiliteit. Ze willen op elk moment, op elke plek en op elk apparaat kunnen werken. Ze willen apps gebruiken, hun mail lezen en content bewerken. Het aantal verschillende devices waar het om gaat neemt alleen maar toe.``