Vacatures

Wil jij graag bij SecureLink werken, maar staat er geen vacature voor jou bij? Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden om te werken bij SecureLink? Stuur een open sollicitatie naar [email protected]

Cybersecurity Advisor

Bekijk vacature

Ethical Hacker

Bekijk vacature

Inside Sales Specialist / Verkoop Binnendienst

Bekijk vacature

IT Afstudeerstage

Bekijk vacature

IT Trainee

Bekijk vacature

Junior Security Engineer

Bekijk vacature

Network Engineer

Bekijk vacature

NOC Engineer

Bekijk vacature

Pre-Sales Consultant

Bekijk vacature

Security Engineer

Bekijk vacature

Security Operator

Bekijk vacature

Servicedesk medewerker

Bekijk vacature
  • Cybersecurity leider
  • Jouw ontwikkeling staat centraal
  • Succes moet je vieren
Great place to work

Cybersecurity leider

SecureLink is een top 3 speler in de IT security markt in Europa. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe SecureLinkers! Werken bij SecureLink betekent werken in een gedreven, ambitieuze en enthousiaste omgeving, waar jij jouw talenten verder kunt ontwikkelen en uitbreiden! Oog voor detail, commitment, respect, enthousiasme, schwung, bezieling, klantgerichtheid en creativiteit zijn enkele competenties die wij van elke SecureLinker verwachten.

Bekijk onze "werken bij" video
Security BootCamp

Jouw ontwikkeling staat centraal

SecureLink gelooft in haar werknemers! Daarom krijg jij bij ons de vrijheid om jouw werkzaamheden uit te voeren op jouw manier, zodat jij op eigen wijze een bijdrage kan leveren aan de groei van SecureLink. Dit brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Verantwoordelijkheid voor de juiste uitoefening van deze werkzaamheden en jouw eigen ontwikkeling. Kortom; een ondernemer binnen een onderneming! SecureLink is een positieve, gedreven, no-nonsense organisatie die altijd het klantbelang voorop stelt. Neem bijvoorbeeld ons jaarlijkse IT event Security BootCamp waar kennis delen, nieuwe inzichten verkrijgen en inspireren centraal staan.

Bekijk de sfeerimpressie van Security BootCamp
Presidents Club 2016

Succes moet je vieren

Elk kwartaal geven wij iedereen een update en vieren wij onze successen, soms door te gaan volleyballen in Scheveningen, soms door uit eten te gaan. Daarnaast strijden wij elk jaar ergens in de Benelux met onze Belgische collega’s om de SecureTrophy. Wanneer wij onze jaarlijkse doelstellingen behalen, nodigen wij al onze medewerkers én hun partners uit voor President’s Club. Dit is een vakantie ergens in Europa waar zij als dank voor hun inzet op kosten van SecureLink lekker kunnen genieten.

Bekijk onze great place to work video's

Doorgroei- mogelijkheden

Werken bij SecureLink betekent werken in een gedreven, ambitieuze en enthousiaste omgeving, waar jij jouw talenten verder kunt ontwikkelen en uitbreiden!

Jean-Paul Verdonck

Jean-Paul Verdonck

"Grote dingen worden nooit door één persoon gedaan. Mijn functie als Technical Team Lead biedt mij binnen SecureLink een veelzijdige rol om samen met een team van specialisten te werken aan complexe projecten binnen de dynamische wereld van cybersecurity. Kennisdeling, coaching, planning, ontwikkeling en innovatie staan hierbij centraal."

Karin van Rijswijk

Karin van Rijswijk

"Direct na mijn studie ben ik bij SecureLink op de Inside Sales afdeling gaan werken. Dit was in 2013 en wij zaten wij toen met twee personen op de afdeling. SecureLink groeit hard, zo ook onze afdeling. Inmiddels zijn wij met z’n vieren en ben ik doorgegroeid tot Team Lead."

Patrica van Gils

Patricia van Gils

"In september 2013 ben ik bij SecureLink begonnen als afstudeerder binnen Finance. Na deze periode heb ik de kans gekregen om bij SecureLink te blijven als Financial Controller, waarbij ik verantwoordelijk was voor de Finance afdeling. In deze leuke functie heb ik de afgelopen drie jaar veel geleerd! Sinds kort ben ik overgestapt naar de SecureLink Group. In mijn nieuwe functie als Business Controller Benelux krijg ik de kans mij verder te ontwikkelen binnen deze snel groeiende organisatie."

Wat biedt SecureLink jou?

Een innovatieve en (financieel) gezonde organisatie die uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt. Denk hierbij aan een goede pensioenregeling met bijdrage van SecureLink, overlijdensrisicoverzekering voor jouw nabestaanden, collectieve ziektekostenverzekering en ruimte om jouw wensen en groeimogelijkheden daar waar mogelijk te realiseren. Daarnaast werk je in een enthousiast team waar naast samen bouwen aan een nog mooiere organisatie, kennis, kunde en lol centraal staan.

Alle SecureLinkers zijn welkom in ons prachtige kantoor in Sliedrecht waar je in de inrichting onze innovatie, klantgerichtheid en enthousiasme terugziet. Werk jij thuis efficiënter? De mogelijkheid om thuis te werken is uiteraard ook bespreekbaar. Daarnaast biedt SecureLink haar werknemers voor een minimale bijdrage een lunch aan. Dit varieert van een boterham met kaas tot en met lekkere hapjes, ovengerechten en zelfgemaakte salades. Koffie, thee en frisdrank zijn hierbij inbegrepen.

Afhankelijk van je functie krijg je de beschikking over een leaseauto of kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding. Al onze Security Engineers, Consultants en Account Managers gebruiken een iPhone en laptop om flexibel hun werk uit te voeren en kunnen in aanmerking komen voor een internetvergoeding.

In een kennisorganisatie als SecureLink zijn er legio mogelijkheden tot het volgen van opleidingen of certificeringen op jouw vakgebied of juist daarbuiten! Naast ontwikkelingsgesprekken bieden wij je doorgroeimogelijkheden naar andere functies en/of ontwikkelingsmogelijkheden richting specialisaties of juist een verbreding van je horizon.

Doorgroei- mogelijkheden

Bij ons krijg jij de vrijheid om jouw werkzaamheden uit te voeren op jouw manier, zodat jij op eigen wijze een bijdrage kan leveren aan de groei van SecureLink.

Charlotte Sterrenburg

"In 2014 ben ik begonnen als Coördinator Services bij SecureLink. Nu heb ik de kans gekregen om deze zomer een nieuwe functie binnen het HR-team te vervullen, namelijk die van HR advisor. Voor mij een mooie stap om mij verder te onwikkelen!"

Dimitri-Kuijpers

Dimitri Kuijpers

"In februari 2016 ben ik begonnen als afstudeerder en na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen als Associate Security Engineer. Ik krijg de kans om kennis te maken met de grootste vendoren uit het portfolio van SecureLink en mij te specialiseren in de producten die mij aanspreken. Voor mij is dit een mooie eerste stap in mijn carrière. Het programma duurt één jaar en ik hoop daarna verder door te stromen.”

Roy-Struik

Roy Struik

"In 2013 ben ik begonnen als Medewerker Finance. In de afgelopen jaren heb ik mij op de Renewal Desk dermate ontwikkeld dat ik de kans heb gekregen om een functie als Teamlead Renewals te vervullen. Een mooie stap binnen een leuke en gezellige organisatie."

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte worden gehouden van ons laatste vacatures, nieuws, trends en events? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

Is het aanmeldformulier niet zichtbaar? Meld u dan aan via [email protected]