Vacatures

Wil jij graag bij SecureLink werken, maar staat er geen vacature voor jou bij? Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden om te werken bij SecureLink? Stuur een open sollicitatie naar [email protected]

Corporate Recruiter

Bekijk vacature

Ethical Hacker

Bekijk vacature

Inside Sales Specialist / Verkoop Binnendienst

Bekijk vacature

IT Trainee

Bekijk vacature

Junior Security Engineer

Bekijk vacature

Network Engineer

Bekijk vacature

Pre-Sales Consultant

Bekijk vacature

Project Manager

Bekijk vacature

Resource Planner

Bekijk vacature

Security Engineer

Bekijk vacature

Servicedesk medewerker

Bekijk vacature

Site Survey Engineer Wifi

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Contact
  • Cybersecurity leider
  • Jouw ontwikkeling staat centraal
  • Succes moet je vieren
Great place to work

Cybersecurity leider

SecureLink is een top 3 speler in de IT security markt in Europa. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe SecureLinkers! Werken bij SecureLink betekent werken in een gedreven, ambitieuze en enthousiaste omgeving, waar jij jouw talenten verder kunt ontwikkelen en uitbreiden! Oog voor detail, commitment, respect, enthousiasme, schwung, bezieling, klantgerichtheid en creativiteit zijn enkele competenties die wij van elke SecureLinker verwachten.

Bekijk onze "werken bij" video
Security BootCamp

Jouw ontwikkeling staat centraal

SecureLink gelooft in haar werknemers! Daarom krijg jij bij ons de vrijheid om jouw werkzaamheden uit te voeren op jouw manier, zodat jij op eigen wijze een bijdrage kan leveren aan de groei van SecureLink. Dit brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Verantwoordelijkheid voor de juiste uitoefening van deze werkzaamheden en jouw eigen ontwikkeling. Kortom; een ondernemer binnen een onderneming! SecureLink is een positieve, gedreven, no-nonsense organisatie die altijd het klantbelang voorop stelt. Neem bijvoorbeeld ons jaarlijkse IT event Security BootCamp waar kennis delen, nieuwe inzichten verkrijgen en inspireren centraal staan.

Bekijk de sfeerimpressie van Security BootCamp
Presidents Club 2016

Succes moet je vieren

Elk kwartaal geven wij iedereen een update en vieren wij onze successen, soms door te gaan volleyballen in Scheveningen, soms door uit eten te gaan. Daarnaast strijden wij elk jaar ergens in de Benelux met onze Belgische collega’s om de SecureTrophy. Wanneer wij onze jaarlijkse doelstellingen behalen, nodigen wij al onze medewerkers én hun partners uit voor President’s Club. Dit is een vakantie ergens in Europa waar zij als dank voor hun inzet op kosten van SecureLink lekker kunnen genieten.

Bekijk onze great place to work video's

Wat biedt SecureLink jou?

Een innovatieve en (financieel) gezonde organisatie die uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt. Denk hierbij aan een goede pensioenregeling met bijdrage van SecureLink, overlijdensrisicoverzekering voor jouw nabestaanden, collectieve ziektekostenverzekering en ruimte om jouw wensen en groeimogelijkheden daar waar mogelijk te realiseren. Daarnaast werk je in een enthousiast team waar naast samen bouwen aan een nog mooiere organisatie, kennis, kunde en lol centraal staan.

Alle SecureLinkers zijn welkom in ons prachtige kantoor in Sliedrecht waar je in de inrichting onze innovatie, klantgerichtheid en enthousiasme terugziet. Werk jij thuis efficiënter? De mogelijkheid om thuis te werken is uiteraard ook bespreekbaar. Daarnaast biedt SecureLink haar werknemers voor een minimale bijdrage een lunch aan. Dit varieert van een boterham met kaas tot en met lekkere hapjes, ovengerechten en zelfgemaakte salades. Koffie, thee en frisdrank zijn hierbij inbegrepen.

Afhankelijk van je functie krijg je de beschikking over een leaseauto of kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding. Al onze Security Engineers, Consultants en Account Managers gebruiken een iPhone en laptop om flexibel hun werk uit te voeren en kunnen in aanmerking komen voor een internetvergoeding.

In een kennisorganisatie als SecureLink zijn er legio mogelijkheden tot het volgen van opleidingen of certificeringen op jouw vakgebied of juist daarbuiten! Naast ontwikkelingsgesprekken bieden wij je doorgroeimogelijkheden naar andere functies en/of ontwikkelingsmogelijkheden richting specialisaties of juist een verbreding van je horizon.

Event kalender

Wil jij kennismaken met SecureLink en meer te weten komen over onze mogelijkheden? Naast onze eigen events zijn wij regelmatig op locatie te vinden.

Weet jij een leuk event waar wij écht bij aanwezig moeten zijn? Laat het ons weten!